Poročna trgovina vabi ženina in nevesto

porocna-trgovina

Poročna trgovina z izbiro vsega za najlepši dan

Moški se zagotovo ne ukvarjajo kaj prida s tem, ali ima belo vabilo tisk z zlato ali rdečo barvo, je pa prav, da svoji partnerki stojijo ob strani in sodelujejo pri izbiri. Tudi namizne dekoracije, kartice za sedežni red, naprsne šopke in vse ostalo je precej lažje izbrati, če je za oceno na voljo dodaten par oči, zagotovo pa se lahko s pomočjo moškega pri izbiranju tudi kaj prihrani. Bodoče neveste si želijo, da bi bilo vse popolno, a poročna trgovina GOGA je navsezadnje še vedno trgovina – pogosto je mogoče s kompromisom poskrbeti, da bo poroka še vedno sanjska, vendar bo stala precej manj.

Kaj pa poročna obleka?

Marsikatera poročna trgovina ponuja tudi poročne obleke ali jih tudi izposoja. Nevesta si želi biti na poročni dan lepa zase, kakor tudi za svojega izbranca, zato ni odveč, če se s partnerjem posvetuje, kaj je tisto, kar ji po njegovem mnenju pristaja. Poročna trgovina, kjer izbiramo drobnarije, nudi možnost, da skupaj pogledata, kakšne obleke so na voljo in se pogovorita, dokončno izbiro in pomerjanje pa lahko nevesta nato opravi sama. Nenazadnje je prav njen partner tisti, ki jo najbolj pozna, zato je tudi za pomoč pri izbiri obleke lahko dobra pomoč. Če bo poročna trgovina ponudila tako obleko kot vse dekoracije, pa je tu še ena prednost – enostavno se poskrbi, da se tudi dekoracija ujema s stilom obleke.

Kdaj naročiti vse potrebno?

Organizacija poroke terja svoj čas. Najprej je zagotovo potrebno poskrbeti za vabila, ki morajo na pošto pravočasno, torej pojdite v poročno trgovino že nekaj mesecev pred poroko. Vse ostalo pa vam lahko poročna trgovina uredi tudi nekoliko kasneje, a ne pozabite, da potrebujejo tudi pri njih dovolj časa, da se vse izdela pravočasno in dobavi v primernih količinah.

Poroka je vedno stvar dveh, torej moškega in ženske, zato bi morala tudi poročni obred in slavje načrtovati oba. Vse prepogosto se delo v zvezi s poroko prepušča ženski, saj moški pravijo, da za takšne stvari nimajo smisla in so ženske pri njih boljše – vendar pa lahko takšna odločitev kaže tudi na pomanjkanje interesa, ki bi si ga lahko kdo napačno interpretiral. Poroka in skupno življenje na splošno sta skupna pot – in zato naj bi bila skupna pot tudi tista, ki vodi v zakon. To pa pomeni, da poročna trgovina ni prostor, kamor naj bi ženska prišla sama – razen seveda takrat, ko želi izbrati in pomeriti poročno obleko, v kateri naj je partner ne bi videl pred poročnim dnem.

Poročna figura - ženin in nevesta na motorjuMašna na poteg - modra - velikaPoročna podvezica - belo/modra 01Poročni naprsni šopek - rumen/pomaranča

Vabilo - belo/lila - škatlicaVabilo - bež/rjava - pentljaVabilo - mavrično/srce - podolgovatoVabilo - belo/črno - mladoporočenca 2