Frizerski saloni v Mariboru

4

V Mariboru imamo veliko frizerskih salonov, kjer vam svetujejo in uredijo pričesko po zadnji modi. Pomembno je, da se frizerski salon spozna na lase in točno ve katera frizura in tehnika bo primerna za vaše naravne lase. V Mariboru vam frizerski salon ponuja od podaljševanja las, striženja, oblikovanja pričeske pa vse do lasnih podaljškov, barvanja in samo fen frizuro. V Mariboru vam frizerji tudi spletejo kite in uredijo pričeske za slavja in pomembne dogodke. Nekateri frizerji prisegajo na najnovejšo modo, nekateri pa ostajajo pri enaki stvari že vrsto let in se želijo izpopolniti samo v eni tehniki. Frizerji v Mariboru uporabljajo krtače, ravnalce za lase, škarje za oblikovanje in striženje pričesk, razne šampone in barve, vrtljive krtače, pripomočke za kodranje las, pripomočke za barvanje lasišča, lasne podaljške v vseh barvah in barvnih odtenkih…
Več info na Frizerstvo Irena Maribor.

Frizerstvo je poklic, ki je pritegnil tako moške kot ženske. Včasih so moške frizerje imenovali brivci, ki so po večini delali samo z moškimi lasmi. Ženske včasih pa so bile odgovorne samo za urejanje ženskih pričesk. Danes pa poklic frizerja opravljajo ženske in moški in med njimi ni nobenih razlik.

Ljudje velikokrat hrepenimo po spremembi, ki predstavlja nek nov začetek.

Kadar si želimo spremembe videza, verjetno prvo pomislimo na pričesko oz. frizuro. Sprememba frizure je lahko zelo pozitivna ali pa po nekod tudi negativna. Da se izognemo nepotrebnem stresu in težavam je dobro vedeti, kateri salon nam ustreza. V frizerskem salonu se morete počutiti, kar se da dobro in kar je najpomembnejše je da se posvetujete in pogovarjate z svojim frizerjem.

Vsi frizerski saloni v Mariboru se ne ukvarjajo z vstavljanjem lasnih podaljškov, zato kadar se odločimo za to vrsto dejavnosti, se prej pozanimajte v salonu ali je sploh to izvedljivo. Lasni podaljški so lahko naravni ali sintetični, vendar je med njimi zelo velika razlika. Sintetični lasje imajo veliko več leska kot naravni, zato se po večini opazi,da to niso naravni lasje. Naravni lasje so veliko dražji od sintetičnih, vendar so narejeni iz naravnih las Indijskih žensk, ki svoje lase darujejo templju. Naravni lasje so boljše kakovosti in njihova življenjska doba je bistveno daljša kot pri umetnih laseh. V Mariboru pa lahko v frizerskih saloni kupite obe vrsti lasnih podaljškov. V Mariboru pa si lahko tudi kupite čope, klip on lase in še mnogo več. Poskrbijo tudi ,da vam vstavijo podaljške oz. lasne podaljške in vam svetujejo glede nege in oskrbe. Vsak las potrebuje nego, zato je dobro imeti frizerja, ki vam svetuje kako negovati svoje lase ali pa lasne podaljške. Vsak posameznik zase ve +, kaj si želi, vendar pa je dobro, da si pustimo , da nam frizer svetuje pri izbiri naše pričeske. Frizerji so strokovnjaki, ki se ukvarjajo z urejanjem pričesk glede na stil in obraz. Vsako mnenje je dobrodošlo, pomembno pa je , da izberete pričesko, ki bo ustrezala vam in vašemu lasišču. Komunikacija med stranko in frizerjem je zelo pomembna, saj ob pomanjkanju komunikacije lahko privede do nezadovoljnosti in večjega razočaranja. Frizer po navadi prične z pogovorom z stranko, kaj si želi spremeniti na pričeski in ji na podlagi tega tudi svetuje. Kasneje sledi pranje glave, ki jo po navadi opravljajo v posebnih udobnih umivalnikih.

Frizerji v Mariboru uporabljajo kvalitetne šampone, ki pa ne uničijo ali poškodujejo lasišča. Izbira šampona je zelo pomembna, glede na vaše lasišče, saj poškodovani lasje zahtevajo posebno nego in oskrbo. Poškodovani lasje bodo v frizerskem salonu v Mariboru deležni najboljše oskrbe, vi pa boste salon zapustili z zadovoljstvom in mehkimi lasmi. V dobrem salonu poskrbijo tudi za zelo uničene in zelo kratke lase. Ob pogostem obisku pri frizerju vam lahko frizer popravi lasišče in pripomore k hitrejši rasti in lesku las.

Dobro razmislite o velikih spremembah na svoji pričeski, saj lahko zelo spremeni zunanji zgled. Posvetujete s strokovnjakom na tem področju. Na internetu pa najdete tudi različne programe, ki pa pomagajo izbrati pričesko glede na naš obraz in obliko telesa. Pomembno je, da se ob spremembi počutite bolj samozavestno in prenovljeno. Dober frizer v Mariboru poskrbi, da se vsaka stranka ponovno vrne in salon vedno zapusti srečno in zadovoljno.

fi     dom-d1

5     danica